Programe

Proiecte Atelier Simpluș

Iată câteva dintre Simplușurile și proiecte distractive ce se ascund după ușa atelierului nostru vesel

Desene ce prind viață

Încurajează-ți prichindelul să deseneze după bunul plac, iar noi îi făurim Simplușuri deosebite, fidele creațiilor lor. Practic, copiii ne trimit imagini cu desenul lor preferat, creat de ei, fie că este un personaj imaginar, fie orice altă idee care și-ar dori să prindă viață, iar noi o transformăm în prieten de joacă din pluș (textil).

"ATELIER SIMPLUȘ LA PRIETENI ACASĂ"

O idee de activitate atât distractivă, cât și educativă, de care micuțul tău se poate bucura la Opera Comică pentru Copii. Aici ne pot găsi vizitatorii în fiecare weekend cu ateliere tematice pentru copii. Vara proiectul este în vacanță, dar din toamnă revine cu forțe proaspete. Ne place nespus să fim alături de cei mici în timp ce meșteresc și lucrează cu entuziasm diferitele teme.

ATELIERUL "CREAȚIA LA EA ACASĂ"

Kit creativ prin care cei mici învață despre mediul înconjurător și se pot juca cu texturi, activându-i toate simțurile. Pe timpul verii, avem în desfășurare vizite la atelier, unde colega noastră, Aurelia,  susține săptămânal ateliere creative cu copiii (între 4 și 12 ani) din sat și împrejurimi. Ocazia perfectă în care prichindeii își vor exersa creativitatea în curtea atelierului. În plus, vor învăța cum se construiește o jucărie – de la materialul textil, până la prieten de joacă. 

Așa cum spuneam, creația este la ea acasă, drept urmare venim și în școli sau grădinițe pentru ateliere cu copiii. Sau chiar la evenimente corporate pentru copii angajaților. Așadar, nu ezita să apelezi la noi atunci când vrei să le oferi celor mici un spațiu în care îți pot manifesta creativitatea în cele mai frumoase moduri.

Acest site foloseste cookie-uri pentru vă putea oferi o experiență de navigare cât mai bună. Continuarea navigării presupune că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.