Echipă

Fă cunoștință cu echipa Atelier Simpluș

 Află cine se află în spatele echipei Atelierului Simpluș.

Roxana

FONDATOR

Bună, dragilor,

Sunt tare bucuroasă să ne întâlnim. Eu sunt Roxana, unul dintre inițiatorii Atelierului Simpluș. Alături de Ștefan, dar pe el îl veți cunoaște imediat.  Împreună am înființat Asociația Satul Simpluș, ''mama'' Atelierului Simpluș. O asociație care-și propune să activeze în zona rurală, în medii defavorizate. În plus, aduce mai aproape de acele comunități și de părinții și copiii de acolo, soluții de educație non-formală prin ateliere creative și jucării educaționale. A, am uitat să vă spun că eu și Ștefan formăm o familie, alături de două fetițe (8 și 3 ani) și cea de-a treia care se află pe drum. Avem provocări de toate felurile, ale căror soluții le transpunem și în munca noastră. Astfel, concepem kit-uri educaționale. Începem cu testarea acestora chiar acasă, după care la Atelier, iar mai apoi le transformăm în produse educaționale.

Ștefan

FONDATOR

Salut,

Despre mine vă povestea Roxana. Eu sunt Ștefan și sunt încântat de cunoștință. Sunt cel de-al doilea inițiator al Atelierului Simpluș. În continuarea celor menționate mai sus de ea, adaug faptul că ne dorim să creăm oportunitatea unui loc de muncă pentru mamele din comunitate în cadrul Atelierului, situat, de altfel, în satul Mănești, Dâmbovița. Cel mai adesea, acestea sunt obligate să plece în orașele din apropiere sau chiar în străinătate pentru a-și putea întreține familia. Din păcate, nu au prea multe variante în sat. Dar ce bine că există Atelierul Simpluș. Avem o mare grijă pentru creșterea copiilor, deoarece știm că aceasta este baza pentru adulții de mai târziu.

Aurelia Pavel

OMUL BUN LA TOATE

Hello,

Eu sunt Aurelia și mă bucur să vă cunosc. Sunt alături de Simpluș încă de la începutul proiectului. Mă ocup atât de partea administrativă, dar și de cea creativă. Îmi place să realizez cu mare atenție și grijă jucării zi de zi. Sunt mamă la rândul meu. Tocmai acesta este motivul pentru care sunt recunoscătoare că am avut șansa, prin job-ul pe care îl am, să rămân alături de copiii mei, în sat și să-i cresc așa cum știu eu mai bine.

Adrian Pavel

OMUL TEHNIC

Bună tuturor,

Eu sunt Adrian. Fiul cel mare al Aureliei. M-am alăturat echipei acum 2 ani și eu sunt omul tehnic. Mai exact, eu operez utilajul laser. Dar asta nu e tot. Concep și ajustez modelele în programe vectoriale pe calculator. Mă bucur să ne cunoaștem.

Acest site foloseste cookie-uri pentru vă putea oferi o experiență de navigare cât mai bună. Continuarea navigării presupune că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.