Despre noi

Despre Atelier Simpluș

Atelier Simpluș este locul de întâlnire al valorilor pe care noi le prețuim cel mai mult - educație și creativitate.

 

Ghidarea pașilor copilului tău - pe cât de importantă este, cu atât reprezintă un proces extrem de sensibil. Mai ales în primii săi ani de viață când, orice influență, fie ea pozitivă sau negativă, îi va defini calea. 

 

Am pornit la drum cu scopul de a da o mână de ajutor părinților care vor să-și orienteze copiii în cea mai benefică direcție. Cu pași mici, dar siguri. Sau baby steps in the right direction, cum ne place să spunem. De aceea, oferim jucării și kit-uri educaționale realizate local, din materiale sustenabile, care dezvoltă în mod creativ abilități psihomotorii atât de necesare celor mici.

Ne distrăm, dar și învățăm

De la prezența la nenumărate târguri distractive pentru tine și cei mici până la implicarea în diverse proiecte sociale, misiunea noastră principală a fost întotdeauna de a-i ajuta pe copii să-și formeze și
să-și dezvolte abilități și calități umane. Printre acestea se numără empatia, simțul civic și respectul.

Știm că, în procesul de educație, puterea exemplului joacă un rol important. De aceea, facem tot posibilul să rămânem fideli valorilor noastre în tot ce creăm la Atelier Simpluș.

Punem accentul pe obiectivele de dezvoltare durabilă:

Toate kit-urile și jucăriile sunt lucrate manual în atelierul nostru din satul Mănești, de către persoane din comunitate. Susținem alături de tine produsele locale, realizate din materiale sustenabile, reciclate și promovăm antreprenoriatul social, orientat pe soluții viabile la probleme sociale presante

Credem cu tărie în educația prin joacă, iar înzestrarea copiilor în primii ani de viață cu abilități esențiale se produce prin combinarea activităților creative, care activează toate simțurile.

Kit-urile educative pe care noi le propunem s-au născut din dorința de a asigura copiilor un climat propice explorării și activităților recreative, în care fiecare copil să se dezvolte în stil unic.

În spatele lor se află o echipă diversă, dar omogenă, formată, în primul rând, din părinți care înțeleg cât de important este ca orice familie să aibă acces (și pentru alte familii de a avea acces) la materiale educaționale bine structurate, la jucării realizate manual, din materiale prietenoase cu mediul și din resturi textile reciclate. Ne dorim să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru copilul tău, alegând pentru tine activitățile, materialele, persoanele care lucrează fără oboseala la realizarea lor.

0 +

ANI EXPERIENȚĂ

0 +

CLIENȚI MULȚUMIȚI

0 +

MEMBRII ECHIPĂ

0

SPAȚIU DE PRODUCȚIE

Echipa Atelier Simpluș

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Roxana

FONDATOR

Eu sunt Roxana, unul dintre inițiatorii Atelierului Simpluș. Alături de Ștefan, dar pe el îl veți cunoaște imediat.

Ștefan

FONDATOR

Eu sunt Ștefan și sunt încântat de cunoștință. Sunt cel de-al doilea inițiator al Atelierului Simpluș.

Părerile clienților

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Review 1

Mihaela Șerban Clientă Atelier Simpluș

Review 2

Mihaela Șerban Clienți Atelier Simpluș

Review 3

Mihaela Șerban Clienți Atelier Simpluș

    Unde ne puteți găsi?

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

    Acest site foloseste cookie-uri pentru vă putea oferi o experiență de navigare cât mai bună. Continuarea navigării presupune că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.